| SOEPEN |

Pomodorisoep (v) | 8,00
zure room | soepstengel

Kervelsoep (v) | 8,00
krokantje van aardappel | soepstengel

 

| VOORGERECHTEN | 

Croque de luxe met Steak tartaar | 13,50
truffel | haringparels | eidooier | roomkaas

Carpaccio van peer (v) | 8,50
espuma | bleu d’auvergne

Huisgerookte eendenborst | 12,50
gekaramelliseerde appel | witlof | pesto | prei

Geitenkaassalade (v) | 9,95
gemengde salade | noten | honing | balsamico

Gamba’s piri piri | 12,75
brood | aïoli

Carpaccio van runderhaas | 11,95
rucola | truffelmayonaise |pijnboompitten | Grana Padano | pesto

Coquilles | 13,50
3 stuks | spek | bloemkoolcrème | hazelnoot | beurre blanc

Sashimi van tonijn en zalm | 15,00
wasabi | wakamé | kroepoek | Oosterse dressing

Krokant buikspek | 12,50
kaviaar | mini kriel | paling | makreelcrème

Proeverij vanaf 2 personen | prijs per persoon 19,75
selectie van fine dining en voorgerechten (keuze van de chef)