| SOEPEN |

Pomodorisoep (v) | 8,00
zure room | soepstengel

Uiensoep (v) | 8,00
kaas crouton

Tom Kha Kai  (ook vegetarisch mogelijk) | 8,50
kip | soepstengel

| VOORGERECHTEN | 

VANAF MAANDAG 8  JANUARI

Ceviche van dorade  | 12,50
jalapeno | quinoa | avocado

Spitskool (v) | 9,50
dukkah | harissa | paprika

Tonijn 5 spices | 14,50
Oosterse dressing | radijs | wasabimayonaise | kroepoek | wakamé

Geitenkaassalade (v) | 9,95
gemengde salade | tomaat | rode ui | noten | dadels | balsamico | komkommer

Gamba’s piri piri | 12,95
brood | aïoli

Carpaccio van runderhaas | 11,95
rucola | truffelmayonaise | pijnboompitten | Grana Padano | pesto

Coquilles | 13,75
2 stuks | rendang | kerrie-kokossaus | gepofte wilde rijst | zwarte knoflookmayonaise

Canneloni  | 12,50
rivierkreeft | gamba | beurre blanc

Krokant buikspek | 12,50
miso | gepofte quinoa | little gem | appelstroop

Proeverij vanaf 2 personen | prijs per persoon 21,50
selectie van fine dining en voorgerechten (keuze van de chef)