| SOEPEN |

Pomodorisoep (v) | 8,00
zure room | soepstengel

Uiensoep (v) | 8,00
kaas crouton

 

| VOORGERECHTEN | 

VANAF VRIJDAG 5 APRIL

Gerookte zalm  | 13,50
komkommer | sesam | wasabi | furikake | cress

Rode biet (v) | 12,50
couscous | ricotta | yoghurt-muntsaus

Tartaar van tonijn | 14,50
kwarteleitje | rucola | kruidenolie | Parmezaanse kaas

Geitenkaassalade (v) | 9,95
gemengde salade | tomaat | rode ui | noten | dadels | balsamico | komkommer

Gamba’s piri piri | 12,95
brood | aïoli

Carpaccio van runderhaas | 12,50
rucola | truffelmayonaise | pijnboompitten | Grana Padano | pesto

Coquilles | 13,75
3 stuks | cepes | gekarameliseerde witlof | schorseneren

Steak tartaar  | 13,50
krokant van Parmezaan | schuim van Parmezaan | eidooier

Krokant buikspek | 12,50
Pastinaakcrème | appel | witlof

Proeverij vanaf 2 personen | prijs per persoon 21,95
selectie van fine dining en voorgerechten (keuze van de chef)